Pentti Järvi Ky

Soita meille

Palvelemme MA-TO 8–17, PE 8–16

Auton maalipinnan käsittely suojaa maalipintaa ja helpottaa puhtaanapitoa

Pentti Järvi Ky ottaa vastuun autosi laadukkaasta maalipinnan käsittelystä. Auton maalipinnan käsittely antaa suojaa niin uuden kuin vanhankin auton maalipinnalle ja helpottaa autosi puhtaanapitoa. Käyttämämme Korrek-ammattilaispinnoitteet ovat tehokkaita ja antavat pitkäaikaisen suojan autollesi. Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat; yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. Korrek-käsittelyjä tekevät ainoastaan erikoiskoulutetut ammattilaiset.

Korrek Pro Ceramic TFC – auton kestopinnoite

Ceramic TFC -kestopinnoite kiinnittyy auton syväpuhdistettuun maalipintaan ja muodostaa siihen ohuen ja kestävän vettä ja likaa hylkivän suojakalvon. Uusi auto ei yleensä tarvitse maalipinnan koneellista kunnostusta ennen pinnoitteen asennusta, mutta käytetty vaatii sen lähes aina.

Korrek-käsittelyn hyödyt:

  • Keraaminen pinnoite antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Se vähentää naarmuuntumista ja antaa lisää suojaa mm. uv-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden auton maalipinnalle jättämiä jälkiä vastaan.
  • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
  • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri syvempi.
  • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
  • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.
  • Suojattu maalipinta kestää pidempään, on helpompi pitää puhtaana ja säilyttää oikean sävyn. Myös pintavauriot kuten kiveniskut, ruostealut ja naarmut pysyvät poissa pitempään Korrek-käsitellyistä autoista.

Ammattilaisten Ceramic TFC -pinnoitesarja asennetaan kontrolloiduissa olosuhteissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta. Ceramic TFC -pinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen.  Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus.

Varaa aika tai jätä tarjouspyyntö!

Soita 03 779 7244 ja varaa aika auton maalipinnan käsittelyyn tai jätä tarjouspyyntö. 

Meiltä myös ruosteenesto Dinitrol-tuotteilla – lue lisää!